Kiseonik tretman za telo

DÉFI CELLULITE – Oblikovanje & korecija siluete

Ćelijska re-oxygenation sa inovativnim pristupom korekcije celulita sa OXY ACTIVE TECHNOLOGY koja pomaže u reaktivaciji ćelijske oksidacije.

OXY ACTIVE tehnologija kombinuje dva moćna sastojka sa komplementarnim akcijama sa ciljem da pomognu u borbi protiv hipoksije tkiva.

Coleus forskohlii - stimuliše prirodni dotok kiseonika u tkiva i ohrabruje oksigenaciju svih slojeva kože koji rade na reaktivaciji unutar ćelijske razmene

Fucus serratus L – bogata smeđa alga koja pomaže i reaktivira mitohondrije i promoviše snabdevanje vitalnog kiseonika stimulacijom unutar ćelijske razmene da reaktivira lipolizu.

Injekcija aktivnog kiseonika: Inkorporirana u srce profesionalnih formula, OXY ACTIVE tehnologija sa aktivnim sastojcima ima izuzetnu sposobnost da se zasiti sa 10 puta više čistog kiseonika u odnosu na tradicionalne vektore.

Inovativan salonski tretman sa izuzetnim performansama, dizajniran da locira i eliminiše celulit i uporne masne naslage, sa THALGO profesionalnim tehnikama u 4 ključna koraka:

1. Ekskluzivna pakovanja za telo sa aktivnim kiseonikom – injekcija čistog kiseonika duboko u ćelije kože, pakovanje koje ubrzava ćelijsku razmenu i disanje, u samo 10 minuta detoksifikuje kožu i podstiče oslobađanje i eliminaciju uskladištenih masti.

2. Korektivni koncentrati:

· Definisanje – bogat ekstraktom maslinovog drveta za eliminisanje celulita na željenim regijama

· Oblikovanje – sa visokom koncentracijom Zingibera koji deluje na uporne neželjene masne naslage

3. Perfect sculpt masaža: 30 minuta masaže specijalno dizajniranom tehnikom za korigovanje problema sa celulitom i dubokim masnim naslagama

4. Intenzivna korektivna krema: Visoko precizan tretman za oblikovanje se završava aplikovanjem Intenzivne korektivne kreme.

Najnovije vesti