Stripexan Regestril tretman

Aktivni sastojci kreme: Regestril™, Sigesbeckia orientalis ( sprečava degradaciju vlakna kolagena, umirujuće dejstvo, zaštita protiv UV zraka i eritema), Ekstrakt zelenog pasulja( obogacen B vitaminom i esencijalnim masnim kiselinama, hrani kozu), Fucus vesiculosis( braon alga bogata mineralima i alginatima, pojačava aktivnost fibroblasta za sintezu colagena), ekstrakt korena kineske medicinske biljke Imperata cylindrical (hidrira ).

Protokol tretmana: Ocistiti kozu prema tipu koze

Naneti Enzimski piling na lice vrat i dekolte. Umasirati gas a vlaznim rukama 10 minuta i nakon toga ga ostaviti da deluje 5-10minuta a nakon toga ukloniti visak sa toplom kompresom.

Kako bi se neutralizovao enzimski piling naneti izdasnu kolicinu laganog Geltonika – neutralizator sa lepezastom cetkicom za piling (lice, vrat i dekolte) i ostaviti da se absorbuje 3-5 minuta. Ukloniti ostatke sa toplom kompresom.

Naneti masku na tretiranu regiju da ocisti kozu. Ostaviti da apsorbuje 15-20 min i ukloniti ostatke.

Naneti hidra gel sa cetkicom za piling da se ohladi i relaksira koza i umasirati.

Lagano naneti soft fluid kao zavrsnu negu.

NAPOMENE: Lagana moc podsticanja cirkulacije fluida mogu dovesti do reakcije na kozi i crvenila. Kako biste umirili potencijalne reakcije preporuceno je da se ostavi klijent da odmori narednih 10min nakon zavrsetka tretmana. STRIPEXAN tretman dovodi do toplih senzacija na kozi. To je sasvim normalni efekat

Najnovije vesti