Hijaluron tretman

Za sve tipove kože , 30+.

Formula cele linije Hijaluron je kombinacija visoke i niske molekularne hijaluronske kiseline, što omogućava da aktivni sastojci prodru kroz različite slojeve kože, oslobađajući njegov efekat na najbolji način.

Glavni zadatak ovog prirodnog polisaharida je zadržavanje i vezivanje vode, čime osigurava duboku hidrataciju u različitim slojevima kože. Hijaluronska kiselina vezanjem i zadržavanjem vode ispunjava praznine između tkiva i daje koži elastičnost i punoću, Osim hidratacije zaslužna je za regeneraciju ćelija i odbranu od štetnih uticaja okoline i slobodnih radikala. Vlakna kolagena su stabilizovana i stimulisana za obnavljanje.

Box Hijaluron tretmana sastoji se od :

• Piling: Hidratantni piling koji uklanja mrtve ćelije

• Bubble maska sa hijaluronskom, kiselinom koja omogućava dubinsku hidrataciju i stimulaciju sinteze colagena; ostavlja blistav izgled na koži.

• Serum sa hijaluronskom kiselinom i algom koji dubinski hidrira i daje koži punoću.

• Gel za masažu sa hijaluronskom kiselinom i braon algom: Prah koji u kontaktu sa vodom postaje ne masni i prijatni masažni gel koji hladi.

• Završna nega: krema sa teksturom emulzije sa visokom i niskom molekularnom hijaluronskom kiselinom, sa ulje od semena grozdja, ulje od jojobe, ulje od maslina i vitamin. Obezbeđuje vlažnost kože, punoću, intenzivna nega zahvaljujući prirodnim uljima, antioksidantna zaštita protiv slobodnih radikala.
 

Šifra 533

Najnovije vesti