Caviar tretman

Za sve tipove kože.

Glavni aktivni sastojci: DNA Marine, Pantenol, vitamin A palmitat, ulje od makadamije, Aktin (Oligopeptid).

Inovativna anti-age linija sa visokotehnološkim sastojcima omogućava vlažnost i podstiče sopstveni sistem regeneracije kože.Kavijar je odličan za kožu sa oslabljenim bioritmom i nagomilanim toksinama. Kavijar kompleks je u stanju da stimuliše ćelijski metabolizam i daje nove regenerativne impulse umornoj strukturi kože.

CAVIAR POWER od Klapp-a je linija koja podiže Vaš salon na Viši nivo, pružajući Premium tretmane za Vaše klijente.

Tretman se sastoji od:

1. Piling sa Imperijal biserima

Glavni sastojci: Marino polisaharidi, Microsilica (Granulat).

2. Cavijar Push-up serum

Glavni sastojci: DNA Marine, Hidrolit, ekstrakt cavijara, ekstrakt ostrige, matrixyl, nano retard hijaluronska kiselina,tanin.

3. Imperijal Super-lift gel

Glavni sastojci: ekstrakt soje, biljni ekstrakti,peptide.

1. Faza- Piling. Visoko efikasni aktivni sastojci sadržani su u biseru i pomoću vodenog rastvora ,algina membrana se ispusta. Sami biseri su u tečnom stanju sličnom gelu, koji su dodatno obogaćeni aktivnim sastojcima. Dodatni sastojak Mikrosilica deluje kao granule: mikročestice koje lagano uklanjaju mrtve ćelije na koži.

2.Faza Cavijar Push-up : DNK morski ekstrakt ,ekstrakt hidrolita i ostrige aktiviraju ćelijski metabolizam. Zahvaljujući mineralnom kompleksu, povećava se ćelijsko disanje i proces regeneracije kože je omogućen. Nano-retard hijaluronska kiselina omogućuje vlažnost koži preko 12 sati. Tanin ima efekat toniranja i učvršćivanja.

3.Faza Imperijal Super-lift : Biljni ekstrakti i peptidi daju momentalni efekat liftinga. Koža je učvršćena i hidrirana, a tamne fleke su prosvetljene i pore su smanjene. Elastičnost kože je poboljšana, a bore znatno smanjene.

Šifra 510.

Najnovije vesti