Ella četkica za čišćenje

Svi tipovi kože, čak i osetljiva.

Koža je nežno i dubinski očišćena.

Ultra mekana četka.

IDEALNA PRIPREMA KOŽE

ELLA ČETKICA izuzetno fina i gusta vlakna dopiru do područja koja se ne mogu očistiti rukama. Veoma nežna i efikasna, omogućava temeljno čišćenje u samo nekoliko poteza i uspešno uklanja mrtve ćelije.

ODRŽAVANJE ELLA ČETKICE

Nakon upotrebe oprati četku sapunom i vodom, a zatim je osušiti tapkajući na krpicu. Može se okačiti za svoj kanap i ostaviti da se osuši. Savetuje se da se ELLA ČETKICA menja jednom ili dva puta godišnje, u zavisnosti od učestalosti korišćenja i održavanja četke.

NAČIN UPOTREBE :

Sa TOMATO MLEKOM ZA ČIŠĆENJE: Naneti izdašnu količinu mleka na vrh suve ELLA ČETKICE i glatkim kružnim pokretima prelaziti preko celog lica i vrata dok se ne ukloni šminka i nečistoće. Isprati lice vodom i nežno osušiti kožu.

Sa TOMATO GELOM ZA ČIŠĆENJE ili TOMATO SAPUNOM: Koristiti sa mokrom ELLA ČETKICOM i pomešati sa vodom na dlanu ruke. Glatkim kružnim pokretima prelaziti preko celog lica i vrata dok se ne uklone nečistoće. Isprati lice vodom i nežno osušiti kožu.

Sa TOMATO ULJEM ZA ČIŠĆENJE: Naneti ulje za čišćenje na dlan, i nastaviti sa kružnim pokretima ruke kako bi se uklonila šminka sa lica. Zatim uzeti mokru ELLA ČETKICU i nastaviti kružnim pokretima dok se ulje ne pretvori u “mleko”. Isprati lice sa vodom i nežno osušiti kožu.

Najnovije vesti