Maske u prahu


Mus maska sa borovnicom (probiotikom)

za osetljivu kožu

360 gr

Sveža opuštajuća ušuškanost

SASTAV / DELOVANJE/ REZULTATI :

PROBIOSKIN*:

*Actif NUTRIDERMOLOGIE®

NUTRIDERMOLOGIE® activni sastojak

PROBIOSKIN je zdrav,ishranjujući i ojačavajući complex za kožnu mikro floru. Kombinuju se neki Prebiotici, extrakti biljnih substrata sa dva Probiotika iz mlečne fermentacije (L.casei and L.acidophilus).

Prebiotička šećera:

Specifična ishrana za kožu dobre bacterie zvane Eco Flora

α- glukooligosaharidi (GOS) ekstrakti maltoze kukuruza i saharoze cvekle.

β- fruktooligosaharidi (FOS) extrakti krtole gomolja.

Gomolja je poznata kao med Inka i koristi se kao zamena za šećer za dijabetičare.

2 Laktobacil Probiotik bakterije:

L.casei et L.acidophilus

RIMSKA KAMILICA :

Zahvaljujući visokoj koncentraciji polifenola, izuzetnom antioksidantu, kapilari su zaštićeni i tonirani. Takodje bogata fitosterolima koji redukuju osećaj nelagodnosti ,ublažava iritaciju i koža je umirena .

Crvenilo je redukovano i ten je ujednačen.

BOROVNICA :

Bogata antioksidantima (vitamini C, E, Anthocianoidi, karotenoidi), u porastu vitamina (grupa B) i 11 elemenata i minerala u tragu, borovnica obezbedjuje sensitivnoj i osetljivoj koži remineralizaciju,umirenje i intensivnu hidrataciju.

Koža postaje snažnija i otpornija. Tako se lako bori protiv dnevnih agresora koji uzrokuju simptome preosetljivosti i starenja.

Specifična formula obezbedjuje momentalno olakšanje za sensitivne kože,kao i svežinu koja limitira osećaj peckanja kod osetljive kože i ten je ujednačen.

INDIKACIJE :

Preporučeno za osetljive kože – stanja kože – ili trenutno osetljivom koja zahtevaju specifičnu višenamensku-umirujuću masku.

UPUTSTVO ZA UPOTREBU:

Naneti na kožu, nakon pilinga i Magistral KABUKI Drenaža- masaže.

Staviti 4 čašice za merenje Mus maske sa probiotikom u šejker i dodati 110ml of mineralne ili filtrirane vode (sobna temperatura).Zatvoriti šejker i miksati. Otvoriti šejker naopako da biste lakše skupili masku iz čaše. Špatulom,ravnomerno naneti ovu blagu penu , laganu kao oblak,po celom licu i vratu.

Tokom delovanja maske10 minuta, uraditi “Anti-stress masažu” – ruku, trapezastog mišića,potiljka i skalpa.Zahvaljujući jako kvalitetnoj teksturi maske,možete produžiti masažu bez straha da će pena curiti u oči ili niz vrat.

REZULTATI:

Momentalno SMIRUJE i UMIRUJE

SMANJUJE crvenilo i osećaj pečenja

UJEDNAČAVA ten

POBOLJŠAVA osećaj komfora

Wellness savet :

Za idealan osećaj ušuškanosti,stavite vruću vodu pored ili topao jastuk na stomak klijenta.Toplota ce se lepo preneti na telo.

Ugodnost je zagarantovana !

Pročitaj više...