Ekspert tretman za izbeljivanje

NOVO

EKSPERT TRETMAN ZA IZBELJIVANJE

Svakodnevni stres, nedostatak sna, umor kao i ishrana odražavaju se vremenom na našoj koži i licu.

Sa starenjem i izloženošću spoljašnjim faktorima dolazi do pojave četiri vrsta pega: sunčeve pege, pege hormonskog porekla, post-stresne pege kao i pege koje nastaju usled poremećene prirodne proizvodnje melanina.

Ekspertsko rešenje dolazi iz kuće Ella Bache kroz prefesionalni tretman za izbeljivanje kože i neposrednu transformaciju tena.

Nov Tretman za izbeljivanje i uklanjanje tamnih fleka, mrlja i pega utiče na mikro okruženje ćelija kože lica i stimuliše proizvodnju melanina poboljšavajući tonus kože. Ella Baché je ovim tretmanom dala sve odgovore ovim kriterijumima sprovodeći momentalnu transformaciju kože i tena.

Tretman za izbeljivanje,nudi jasan protokol u smislu serije koraka koji ce ostaviti kožu i ten besprekornim.

Tretman obuhvata 4 ključna koraka za kompletnu transformaciju kože

1.Priprema kože

2.Piling za perfekciju kože

3.Kozmetološka procedura za perfektan ten & Piling za perfektnu boju

4.Vitamin C masaža za prosvetljenje

METODA TRETMANA KOJA OBEZBEDJUJE MAKSIMALNU DOKAZANU EFIKASNOST U 1 TRETMANU

Efikasnost tretmana ogleda se u:

1.Korekciji nepravilnosti kože

2.Korekciji poremećaja boje kože

3.Prosvetljenju kože

KOME JE NAMENJEN TRETMAN?

Tretman je namenjen i muškarcima i ženama sa nepravilnosti pegmentacije kao što su pigmentacijske fleke, difuzno crvenilo, umoran žućkasti ten, sivi ten bez sjaja, proširenih porama i neregularnom teksturom kože.

Tretmanom se tretira regija celokupnog lica i vrata, i nakon već prvog tretmana mogu se uočiti vidljivi rezultati poput:

*vidljivo smanjenog crvenila

*vidljivo manjih tamnih fleka

*poboljšan izgled kože i njene teksture

*redukovane pigmentacijske promene i nepravilnosti

Tretman traje u proseku oko 60 minuta.

Tretman za izbeljivanje je:

1. protiv umornog izgleda kože

Enzimski piling značajan uticaj ima na mrtve ćelije, i uklanjanje sivog tena kao i na povećanu refleksiju kože. Hijaluronska kiselina hidrira i puni kožu, vraćajući joj jedrinu, vlažnost i blistavost.

2. za blistav ten

Ekstrakr kakadu šljive izuzetno bogat vitaminom C i fenolnom kiselinom štiti kožu od stresa iz okolin, i blokira produkciju melanina zahvaljujući sinergiji aktivnih nutrijenata.

3. protiv crvenila

Sojin vitamin E i prirodni alfa-bisabolol imaju umirujuće dejstvo i aktivne reference poznate po svojoj efikasnosti u borbi protiv crvenila i osećaja nelagodnosti uzrokovanih stresom iz okoline.

4.protiv žutog tena

Mikro-inkapsuliran vitamin B3 sa referencom za bolji ten zahvaljujući svojim antioksidativnim aktivnostima protiv kreiranja produkata glikacije dovode do žutog tona tena.

Preporučena kućna nega

Preporučenu kućnu negu čini Magistral serum za izbeljivanje 6.7% i Neoperfect kapsule protiv tamnih fleka i hiperpigmentacije.

Najnovije vesti