MORE U SLUŽBI LEPOTE

THALGO kompaniju je osnovao farmaceut André Bouclet 1964. godine, sa sedištem na jugoistoku Francuske, u Var regionu. Prvobitni cilj kompanije bila je proizvodnja proizvoda na bazi algi u medicinske svrhe. Brend THALGO je registrovan 1968. godine a od početka ’70ih kompanija počinje da snabdeva vodeće centre za talasoterapiju mikroniziranim morskim algama.

Danas je THALGO grupa u punoj ekspanziji sa više od 20.000 ekskluzivnih salona širom sveta, i jedan od svetskih vodećih brendova u industriji profesionalne kozmetike. Thalgov centar za istraživanje sarađuje sa renomiranim fikolozima i neprikosnoveni je stručnjak u Marine obaveštajnoj službi, sa više od 50 utvrđenih morskih principa, koji su izdvojeni i koncentrisani u ekskluzivnim sastojcima Thalgovih proizvoda. 

Thalgo se bavi proizvodnjom i prodajom tretmana, kozmetičkih preparata i nutritivnih suplemenata  na bazi mora i algi centrima za talasoterapiju, spa centrima i odmaralištima u više od 90 zemalja sveta.

Proizvodi stvoreni u Thalgovim laboratorijama su izrađeni u skladu sa strogim standardima, predstavljaju pravi koncentrat morske efektivnosti, nudeći krajnje čulno iskustvo, profesionalnu nadmoćnost i izuzetnost svojim korisnicima.

Izuzetna posvećenost prirodi je duboko ukorenjena u DNK brenda, i reflektuje se na sve faze Thalgovog razvoja za bezbednu lepotu i lepšu prirodu, čime se Thalgo pozicionirao kao svetski lider u profesionalnoj Marine kozmetici. O tome svedoči činjenica da su sve nove formule bez parabena, mineralnih ulja, propilen glikola, GMO i sastojaka životinjskog porekla.

Kao društveno angažovana grupa za očuvanje životne sredine aktivno jača svoju ekološku praksu, investira u solarne panele koji pomažu smanjenje emisije CO2 i implementira ekološku povelju za razvoj svojih proizvoda.

Thalgov patentMikronizirane morkse alge - zahvaljujući visokoj koncentraciji joda dokazano pomaže u procesima detoksikacije, drenaže i sagorevanja masnog tkiva kao i remineralizaciji i poboljšanju opšteg stanja organizma.

Thalgo brend u Srbiji nalazi se više od 15. godina pod okriljem kompanije SEPHORA LEK D.O.O.

Odlikuje nas visok nivo profesionalizma, izvanredan kvalitet proizvoda, o čemu svedoči uspešnost i zadovoljstvo naših klijenata tokom dugog niza godina.

O uspešnosti Thalga na našim prostorima svedoče brojne nagrade i priznanja, kao i stotine vernih korisnika ovog brenda čiji se broj svakoga dana uvećava.

Kako bismo na najboji i najprofesionalniji način odgovorili na poklonjeno poverenje naših partnera i klijenata organizujemo redovno edukacije i seminare u okviru našeg trening centra, prilikom kojih se dobijaju sertifikati u skladu sa izvedenim programom.

U ponudi imamo širok spektar edukacija i seminara pod vođstvom naših sertifikovanih trenera. Takođe možemo formirati jedinstvenu, individualnu edukaciju prema vašim željama i potrebama.

Na raspolaganju Vam stoji širok asortiman postera, displeja, uzoraka, kao i pratećeg materijala kojima možete ulepšati Vaš salon.

Pored brendiranja Vašeg salona, nudimo asistenciju prilikom procene troškova materijala kao i cena tretmana. Postoji mogućnost formiranja posebnih paketa u skladu sa Vašim željama i potrebama.

Ukoliko ste zainteresovani da se upoznate sa Thalgo brendom kontaktirajte nas i zakažite sastanak. Naš profesionalni tim će sa zadovoljstvom odgovoriti na sva Vaša pitanja i zahteve.

Očekujemo Vas,

Srdačan pozdrav,

Sephora lek d.o.o.

Najnovije vesti