Prodige des Oceans


Prodige des Oceans

Ekluzivan Thalgov patent, kao rezultat 50 godina istrazivanja, sa jednostavnom moći regenracije za dostizanje apsolutne perfekcije u samo jednoj kapi.

Namenjen svim ženama nezavisno od tipa kože i doba , koje žele zadivljujuću i perfektnu kožu.

U svom sastavu sadrži čcak 61% 100% morske biometričke nutirjante, esencijalne za proces regenracije i dostizanje zadivljujćeg tena.

Rezultat:

Čist, prefinjen ten – Perfektan ton kože – Svežia, tonirana i vidljivo podmladjena koža

Proizvodi

Prodige krema ona u svom sastavu sadrži aktivnu koncetraciju Inteligence Marine Regerative koji reaktivira 64 ključna proteina zaslužan za mladoliki izgled kože, dve ultra čiste hijeluroske kiseline koje popunjavaju bore ispod i iznad površine kože, i ekstrakt alge i elsencijalnih šećera koji štite ćelije od oksidativne degenracije.

Prodige koncentrat u svom sastavu sadži aktivnu koncetraciju : Inteligence marine regenerativne , hijaluronsku kiselinu kombinovanu sa optičkim perfektorima , i revitalizirajući adenozin koji utiče na regenraciju i podupre strukturu kože. Rezultat prefinjena tekstura kože , savršeno ujednačen ten , vraća vitalnost koži , čvrstinu i sjaj.

Prodige maska u svom sastavu sadži Inteligence marine regenrative , BTX kiseonik vektor i mikročestice hijaluroske kiseline.

Poridege krema za telo- Balzam u svom sastavu sadrži moćnu koncetraciju Inteligence marine regerative , koji tonira kožu na biljnoj bazi , sa efektom preoblikovanja tela. Kao rezultat koža je zategnuta , tonirana i tekstura znatno poboljšana.

Pročitaj više...