Novo - tretman za izbeljivanje

THALGO Tretman za izbeljivanje

Trajanje tretmana: 60 minuta

Novi profesionalni tretman namenjen za korekciju pigmentacija, tamnih fleka i neujednačenog tena. Sa progresivnom trostrukom eksfolijacijom ovaj tretman je namenjen kako za ciljanu tako i za sveobuhvatnu aplikaciju. Sada sa inovacijama i promenjenom formulom.

Preciznim pokretima naneti na potpuno očišćenu kožu piling za dermoabraziju i uraditi piling celog lica. Zatim u tankom sloju naneti Gentle Clarifying Peel sa glikolnom i fitičnom kiselinom na svaku tamnu fleku osam minuta pre nego što se piling u ravnomernom sloju nanese na celo lice. Nakon toga piling se neutrališe Post peel rastvorom.

Nakon eksfolijacije kože tretman se nastavlja Brightening maskom koja u sebi sadrži Vitamin C i Aktivni kiseonik koji povećavaju prosvetljujuće dejstvo ekstrakta Braon alge. Aplikovati četkicom na deo po deo lica zatim masku ravnomerno rasporediti po celom licu. Na potpuno ispilingovanu kožu se nanosi Brightening correcting serum koji dolazi u obliku koncentrata aktivnih sastojaka u mlečnoj, kremastoj teksturi i redukuje pojavu pigmentacija, nepravilnosti i neujednačenog tena. Tretman za izbeljivanje se završava Brightening kremom koja se nanosi laganim pokretima a nakon toga se nanosi krema za zaštitu od sunca SPF 50.

Napravljen za prilagođenu korekciju, ovaj progresivni tretman sa trostrukim pilingom je efektivan na svim bojama kože i na tamnim mrljama.

REZULTATI NAKON TRI TRETMANA:

71%*: Korigovane pigmentacije i nepravilnosti (uključujući I tamne fleke)

82%*: Svetliji ten

Čistiji ten primećen od strane 88% volontera.**

Profesionalna nega obuhvata:

- Komplet set za izbeljivanje fleka za 6 tretmana

- Masku za izbeljivanje

- Rastvor za neutralizaciju pilimga

- Završnu krenu za izbeljivanje

THALGO inovacija – ekstrakt Braon alge

Undaria pinnatifida

Wakame

Patentirani ekstrakt Braon alge sadrži visoke nivoe peptida i aminokiselina, uključujući i osam stvari esencijalnih za kožu. Takođe nudi balansirajući minelarni supplement, uključujući Cink, Selen, Bakar i Mangan, mikroelemente koji su esencijalni za mehanizam odbrane kože, i sa Kobaltom kao enzimskim aktivatorom.

Ekstrakt Braon alge duplira efikasnost kada je u pitanju formiranje pigmentacija, utiče na inhibiciju melanogeneze I neutrališe stres izazvan okruženjem.

Efikasnost protiv tamnih fleka

Specifična inhibicja tirosinaze

Efikasno se bori protiv stresa iz okoline

Štiti od UV zračenja, duvanskog dima i teških metala

Efikasno se bori sa plavom svetlošću

Štiti od oksidirajućih molekula

Najnovije vesti