Linija za čišćenje lica

Eveil a la Mer - Buđenje mora

Ritual kojim se počinju svi Thalgo tretmani lica. Pozdrav dobrodošlice je specijalno patentirana Thalgova masaža Eveil a la Mer - Buđenje mora koji imitira talase mora, klijenta uvodi u tretman potpuno otklanjajući simptome stresa i upoznaje sa mirisima mora.

Nakon čišćenja koža je zdrava,meka i blistava.

Glavni aktivni sastojak je Seve Bleue from the Oceans, morska aktivirajuća voda, izuzetno bogata mikroelementima koja remineralizira kožu.

Pogodno za sve tipove kože.

Proizvodi:

Mist sprej 250 ml
Losion obogaćen morskim aktivnim sastojcima koji hidriraju kožu, aktiviraju obnovu ćelija na 24 časa i intenzivno reenergizuju.
Kompleks od 27 multi-revitalizujućih nutrijenata..

Mleko za čišćenje 500 ml
Svilenkasta i glatka tekstura koja temeljno uklanja šminku. Za sve tipove kože, čak i osetljivu. Prilikom čišćenja lica preporučljivo koristiti Thalgo kabuki četkice.

Tonik losion 500 ml
Losion koji tonira, namenjen svim tipovima kože, čak i za osetljivu. Formula bez alkohola.

Micelarna voda 500 ml
Micelarna voda bez mirisa, skida šminku, čisti lice i oči. Za sve tipove kože čak i za najosetljivije.

Micelarna pena 150 ml
Losion koji se pretvara u laganu, vazdušastu penu. Nežno i temeljno čisti lice od svih nečistoća, osvežava kožu u jednom koraku. Za sve tipove kože.

Piling za osetljivu kožu 150 ml
Ugodna, svilenkasta i glatka tekstura za nežan piling kože lica, ostavljajući je nežnom i sjajnom. Za sve tipove kože, posebno pogodna za suvu i osetljivu kožu.

Ekspresni skidač šminke oko očiju Evel a la Mer 125 ml
Dvofazni losion sa plavom algom, namenjen za skidanje šminke sa očiju i usana u jednom koraku, čak i vodootpornu šminku.

Piling sa morskim kristalima - može se koristiti za sve tipove kože.

Najnovije vesti