Klapp Professional

Inovativnost i izuzetno visok kvalitet!

KLAPP Cosmetics,kao renomirani nemački brend,garantuje kvalitet kako kozmetičkih preparata tako i aparata u svrhu nege lica i tela.Pored toga,zaštitni znak su linije proizvoda koje su ispred svog vremena,zahvaljujući istraživačkom centru i inovativnosti stručnjakakoji stoje iza brenda Klapp Cosmetics.

Tražite nešto posebno za Vaš kozmetički salon? Onda nas upoznajte!

*Klapp kozmetika- Korak bliže medicini

*Ekskluzivni luksuzni tretmani za posebne klijente

*Rešenja za najzahtevnije kože

*Podrška od strane kompetentnog i iskusnog tima

*Obuka u modernom trening centru

*Podrška marketing tima

Klapp - Vaš parner na putu ka uspehu!

Više od 36 godina iskustva u kreiranju individualnog i visoko efikasnog koncepta u industriji nege kože.

"Pored visokog nivoa kvaliteta i sigurnosti proizvoda, ozbiljno shvatamo i zahteve kozmetičara" navode u kompaniji Klapp.

Širok asortiman proizvoda potpuno zadovoljava potrebe i najzahtevnijih klijenata bilo da je reč o inovativnim, nestandardnim tretmanima ili specifičnim potrebama kože za kućnu negu.

Klapp u Vašem salonu !

Profesionalni kozmetičar, uz Klapp kozmetiku,podiže standard svojih usluga nudeći izuzetan kvalitet kako tretmana tako i proizvoda za kućnu negu .

Kombinacija visoke tehnologije i tradicionalnih aktivnih sastojaka,uz kontinuirani razvoj i istraživanje novih proizvoda dovodi ovaj brend u centar pažnje ,što je rezultiralo brojnim nagradama. Klapp Cosmetics je pravi izbor za salon lepote ali i za ordinacije i klinike. Klapp nudi pravo rešenje za svaki problem kože u vidu preparata i tretmana i posebnih cenovnih pogodnosti za sve nove saradnike. Bilo da se radi o pristupačnim početnom paketima proizvoda ili luksuznijoj kozmetici, uvek se možete osloniti na našu raznolikost proizvoda kako bismo Vašem kozmetičkom salonu ponudili pravi proizvod i realno dobru cenu. Klapp Kozmetika nudi profesionalnom kozmetičaru opsežan program obuke u svojim vlastitim centrima za obuku.

Svaki naš novi saradnik može ostvariti priliku da promoviše svoj salon i reklamira tretmane i proizvode na ciljani način putem prilagođenog reklamnog materijala.

Jednostavno i efikasno!

Najnovije vesti