Edukacija

Već više od 19 godina uspešno vršimo edukacije budućih Ella Bache i Thalgo terapeuta

Sa 20. godina poslovanja u Srbiji, Sephora Lek d.o.o., kao generalni uvoznik i distributer vodećih francuskih brendovaThalgo i Ella Bache, i nemačkog brendaKlapp, svim klijentima pored široke paleta proizvoda nudi profesionalnu edukaciju, monitoring tokom rada i mentorstvo iz posebnih oblasti poslovanja.

Nenadmašne mogućnosti za karijeru i stalna obuka

Stručnost, kvalitet i uspeh rada na tržištu Srbije i regiona, ogleda se i u velikom broju seminara i edukacija koje organizujemo za sve naše postojeće klijente kao i one koji nam se žele pridružiti.

Tradicionalno svake godine, naši saradnici imaju priliku da se upoznaju sa novitetima, unaprede i poboljšaju svoje poslovanje, sticanjem znanja i iskustava od strane internacionalnih trenera i edukatora iz Francuske, koje imamo priliku da ugostimo.

Pored brendiranja Vaših salona i Spa centara, nudimo Vam potpunu asistenciju, profesionalno savetovanje u oblasti procene troškova materijala i cene tretmana, kao i mentorstvo tokom rada. Za sve zainteresovane klijente postoji mogućnost kreiranja posebnih paketa u skladu sa Vašim potrebama i željama.

Reputacija brenda zajedno sa međunarodnim priznatim sertifikatima vaših terapeuta, osiguraće potražnju sa tretmanima, poverenje u kvalitet i stručnost Vašeg salona/Spa centra.

Ukoliko ste zainteresovani da se upoznate sa našim brendovima kontaktirajte nas i zakažite sastanak. Naš profesionalni tim će sa zadovoljstvom odgovoriti na sva Vaša pitanja i zahteve.

IMATE LI PITANJA?

Pošaljite elektronsku poruku. Sva polja označena zvezdicom * moraju biti unešena.

Najnovije vesti