Edukacija

Thalgo je brend koji se smatra jednim od najuspešnijih brendova u profesionalnoj kozmetici kako u našoj zemlji tako i u svetu, koji je zastupljen u preko 90 zemalja sveta. U Srbiji se Thalgo prozivodi mogu naći u Spa & wellness centrima i u kozmetickim salonima, kućnu negu možete kupiti isključivo u centrima koji rade tretmane sa Thalgo kozmetikom. Naša filozofija I prednost koja često gradi efikasnu saradnju je poverenje naših kupaca i krajnjeg korisnika. Medjutim, trenutno trzište zahteva od kozmetičkih brendova više nego dobar ugled i efikasnost. U uslovima sve veće konkurencije brend treba da ponudi dodatne argumente u prilog izbora kozmetičkom salonu ili spa centru.

Sephora lek koja je jedini distributer u našoj zemlji za Thalgo, Ella Bache I Klapp kozmetiku I stoga ima medjunarodno priznate sertifikate koje dodeljuje na osnovu preslušanog I predjenog praktičnog dela / tretmana za koju se odlučite da radite .

Pružamo

* Thalgo je more mogucnosti

* Obuka za linije koje odlučite da radite

* Sveobuhvatno poslovno savetovanje

* Jedinstvena komunikaciona platforma

* Jednom godišnje predavanje od Thalgo interacionalnog trenera

Sa iskustvom u pregovaračkim odlukama sa klijentima znamo da je za većinu potencijalnih kupaca primarni faktor u izboru brenda nažalost samo maksimalan popust. Mnogi od njih zaborave dodatne usluge koje u smislu opipljive koristi saradnje mogu dobiti od Thalgo brenda, atraktivnije nego popust kao što su periodične obuke, sistem lojalnosti, efikasan pristup informacijama, progresivan popust u zavisinosti od trzišta ili profesionalnog sveta komzmetike.

Thalgo je brend koji je odlučio da zadovolji potrebe budućeg kupca nudeći mu nešto više od svetskog lidera I brenda sa odlicnom reputacijom. Naime, rešenja I poslovne konsultacije na osnovu medjunarodnog iskustva .

Vaš Thalgo Srbija

Najnovije vesti