Upoznajte se sa novim Body Sculp tretmanom sa Body Palp-om

Body Sculp tretman sa Body Palp-om novitet iz porodice THALGO, nakon SAD-a i Francuske, dostupan je svim spa centrima i beauty salonima i u Srbiji.

Novi Body Sculpt Treatment sa Body Palp-om je prvi tretman za mršavljenje i učvršćivanje tela sa mogućnošću povećanja jačine ruku terapeuta za 10 puta u odnosu na klasične masaže, sa vidljivim rezultatima odmah nakon tretmana.

KAKO FUNKICIONIŠE THALGO BODY PALP?

Patentirani Body Palp (instrumental lift & roll tehnologija), ekskluzivan za Thalgo, predstavlja izvanredan novi konceptni alat koji karakteriše ergonomski oblik za udobnost terapeuta sa kalibriranom pumpom za podesivu efikasnost.

O efikasnosti rezultata tretmana sa Body Palp-om govori podatak da 20 sekundi tretmana sa Body Palp-om jednak je dvominutnoj ručnoj mehaničkoj masaži. Studije su pokazale vidljive rezultate nakon samo jednog tretmana.

Nakon pilinga ili dvostruke maske sa toplim/hladnim efektom sledi masaža tela sa Body Palp-om koji sa funkcijom poboljšavanja i vidljivo preoblikovanja siluete tela, čvrstine i tonusa kože.

Body Palp dolazi u dve dimenzij, M i L odnosno 2 vakum ručice kao tzv. savršeno produženje ruke terapeuta, koje se prilagođavaju svim oblastima koje treba tretirati. Veličina Body Palp L koristi se za tretiranje cele površine tela, osim za izrazito male oblasti.

Body Palp u veličini M koristi se za preciziranje zglobova, kolena i svih područja u kojima se veliki držač ne može koristiti.

Gubljenje celulita, zatezanje i potpuna relaksacija tela uz izgubljene centrimetre u obimu rezulat su delovanja BODY PALP-a.

Razvijeni, patentirani i testirani u Francuskoj, BODY PALP je kao i svi proizvodi i uređaji iz porodice Thalgo, podvrgnut rigoroznom testiranju.

Nakon šest tretmana usledili su sledeći rezultati klijenata:

- 3 cm smanjenja obima u bokovima

- 33% smanjenje dubine celulita

- 87% push-up efekat

- 100% čvrstoća kože

"PORUČUJU IZ THALGA USA"

"Istraživali smo i bili u potrazi za tretmanom i tehnologijom koja bi činila kombinaciju prednosti ručnog tretmana sa efikasnošću uređaja. Tehnologija koja se nalazi iza "Body Palp" uređaja zaista se razlikuje od svih aparata na tržištu USA i otvara ogromno polje mogućnosti za sve spa centre, odmarališta i sam rad terapeuta,"objašnjava Christophe Justens, predsednik Thalgo USA. Kada možemo ponuditi nešto što daje neposredne rezultate uz minimalne investicije, to je pravi pogodan".

Na osnovu podataka dobijenih tesitaranjem, smatramo da Thalgo Body Sculpt tretman sa Bodi Palp-om predstavlja savršen alat za terapeutsku masažu jer nudi mogućnost da bezbedno i brzo promenite izgled kože ručno, sa efikasnim rezultatima. Tako smo uzbuđeni da podelimo ovo sa našim klijentima."

Kontaktirajte nas i saznajte više o tretmanu Body SCULP sa Body Palp-om i pružite svojim klijentima usluge najvišeg stepena kvaliteta.

+381.11.344.1057

Hadži Đerina 27
11000 Beograd
Srbija

office@sephoralek.rs

Najnovije vesti