Ella Bache SKINTEKS® DIAG - pravilna dijagnostika stanja kože tela i lica

Zdrava, negovana i lepa koža lica i tela leži u pravilnoj nezi odgovarajućim tretmanima i preparatima

Od sada je svim beauty salonima u Srbiji dostupna precizna, potpuna i pravilna dijagnostika kože lica i tela uz Ella Bache SKINTEKS® DIAG

Dermatološka istraživanja na svetskom nivou pokazuju da skoro 60% žena ne poznaje vrstu i potrebe svoje kože. Čak 30% populacije ima problem sa kožom zbog neodgovarajućih kozmetičkih proizvoda.

Odgovor lepe, negovane i pre svega zdrave kože leži u njenoj preciznoj dijagnostici, dijagnostici njenih potreba, stanje i njene pravilne ishrane.

Već 80 godina, Ella Bache se oslanja na ekspertizu dermatologa sa ciljem da kreira poseban način dijagnostike kože koja može ponuditi tačnu, pravilnu i potpunu uslugu kupcu. Danas, lojalna jedinstvenoj INT-EKS dimenziji (INT-ernal i EKS-ternal sistem tretmana), Ella Bache je odlučila da ide korak dalje. Ella Bache kreira unikatni SKINTEKS® DIAG, stručni dijagnostički uređaj zasnovan na najnovijoj tehnologiji koja je nova na tržištu kozmetičkih salona. Ovaj uređaj nudi potpunu unutrašnju i spoljašnju proveru kože, što objašnjava i sam naziv uređaja SKINTEKS® DIAG reč "SKin" povezana sa "INT-ernal" i "EKS-ternal".

Respektujući 18 različitih analiza koje je sproveo tim brenda Ella Bache, Skinteks® DIAG pruža veoma preciznu, potpunu i pouzdanu sliku stanja kože tela i lica. Inspirisan mernim uređajima koji se koriste u kozmetičkim laboratorijama i dermatologiji, Skintek® DIAG okuplja 2 kamere sa polarizacionim filterima za proveru hidratacije i čvrstoće i senzorima telesne masti i infracrvenim termometrom. Zahvaljujući novom napretku miniaturizacije, esencijalna tehnologija je prikupljena u ekskluzivnoj multifunkcionalnoj sondi. Da bi dobili kompletan pregled, brend Ella Bache je razvio stručne tehnologije.

Sada je uz Skinteks® DIAG svim beauty salonima dostupna pravilno i precizno merenje 3D bora kako bi se utvrdila njihova dubina i način redukcije. Trenutna brzina između 2 sonde uređaja kombinuje se sa merenjem temperature kako bi se utvrdilo prisustvo i različitih tipova celulita posebno na predelu stomaka, butina,zadnjice i ruku.

Skinteks® Lab kombinuje 7 najnovijih tehnologija u jednom uređaju , led, infrared, ultrazvuk, stimulator za niski intezitet, mikrostrukturni elektrilni neuromuskularni stimulator, mikrostrujni električni stimlator, crio-tonik sa ciljem otkrivanja stanja kože, budućih mogućih nepravilnosti i nejednakosti koje mogu nastati.

Dijagnostika stanja kože SKINTEKS® DIAG uređajem traje oko 20 min što čini idealno vreme potrebno za određivanje stanja kože vašeg lica i tela prema potrebama same kože radi preciznosti i efikasnosti uz detaljno i precizno definisanje karakteristika kože koje nisu vidljive golim okom. Moguće je otkriti bore koje su u počenim fazama formiranja, dok vizualni prikaz omogućava klijentu stvarnu sliku o stanju kože, pomaže da razume svoju kožu i njene potrebe.

Nakon obavljene dijagnostike stanja putem uređaja, Skintek® DIAG sugeriše recept koji se sastoji od trenutnih potreba vaše kože čime dobijate detaljnu i jasnu sliku o proizvodima i tretmanima koji su vam potrebni za lice, telo, posebne regije isl. Potrebe vaše kože se identifikuju bez margine grešaka, a ispunjavaju se prilagođenim proizvodima i salonskim tretmanima, za vidljivu i trajnu efikasnost.

Kontaktirajte nas i svojim klijentima pružite samo najbolje.

+381.11.344.1057

Najnovije vesti