Prodiges des Oceans - snaga okeana za perfektnu kožu

Čist, prefinjen ten – Perfektan ton kože – Sveža, tonirana i vidljivo podmlađena koža

U maju 2017. godine, Thalgo je pokrenuo kompletan asortiman proizvoda Prodige des Oceans dodavanjem kreme za lice, maske i kreme za telo, kao i vrhunskog tretmana lica i tela - Ritual.

Na osnovu Thalgovog ekskluzivnog patentiranog sastojka RMI (Regenerative Marine Intelligence) koji pruža vrhunsku revitalizaciju i potpunu mladalost, ovaj set je mnogo više od klasičnog anti aginga, jer su njegove akcije preventivne i korektivne .

Dugo je poznato da su proteini osnovni elementi neophodni za život, a ne samo za kožu. Zahvaljujući jedinstvenom sastavu bioaktivne morske vode, morskih matičnih ćelija i makro algi, RMI obezbeđuje 63 elementa - bogatih minerala, vitamina, fitonutrienata, masnih kiselina, šećera i amino kiselina.

Upotrebom najnovije naučno-istraživačke tehologije, Thalgo je uspeo da dokaže da je 197 ključnih proteina u koži ponovo aktivirano posle samo 7 dana.

Krajnji rezultat?

Intenzivna višedimenzionalna dejstva na teksturu kože, ravnomernost, vitalnost i sjaj koji donose potpuno podmlađivanje!

Iz tog razloga ciljni klijenti za ovaj asortiman obuhvataju muškarce i žene svih starosnih doba koji traže izuzetno iskustvo kako iz proizvoda za kućnu negu, tako i od rituala lica i tela.

Posebna usresređenost Prodige des Oceans linije jesu kozmetički saloni, spa hoteli i saloni za negu & lepotu koji svojim mušterijama mogu pružiti najkvalitetniji tretman za negu lica.

Sa Prodige Des Oceansom, imamo najbolje od oba sveta - morske prirode i nauke.

Neka se snaga okeana brine o vama!

Kontaktirajte nas:
+381.11.344.1057
office@sephoralek.rs

Više o kućnoj Prodiges des oceans liniji saznajte ovde.

 

Najnovije vesti