Atlantik spa ritual - novo spa iskustvo uz Thalgo joyaux tretman

Novi Thalgo Spa Ritual, inspirisan snagom Atlantskog okeana mnogo je

više od tretmana, i predstavlja novo Welness iskustvo. Erozivna snaga talasa dovela je do nastanka obojenog peska na obalama atlatskog okeana kao i mnoštvo energetskih poludragih kamenja koji zajedno sa energizujućom prefinjenom algom Tetraselmis suecica predstavljaju potpunu revitalizaciju, osveženje i eksfoliciju vitalne energije.

Poseban uticaj imaju blagotvorna dejstva gorskog kristala i belog kvarca, čija

sinergija oslobađa telo stresa, negativnih uticaja i energije, i dovode do potpune obnove i vitalnosti tela.

 

Olivine je polu-dragi kamen pronađen na plažama Atlatskog okeana. Veoma bogat magnezijumom, njegov ekstrakt je veoma energičan. Telo, uvijeno balzamom obogaćeno plemenitim morskim algama, uvlači se u vruću hidromasažnu kupku. U kontaktu sa vodom,ovaj balzam se pretvara u hidratantno mleko koje utiče na smanjenje stresa i potpuno opuštanje.

Koralni i beli kvarc poznati su po svojim balansirajućim istabilizacionim vrlinama.

Ova bogata krema, cvetnog mirisa kombinuje plemenite potpuno prirodne morske trave za obnovu, vitalnost i toniranje tela. Koža je glatka, mekana i sublimirana.

SPA RITUAL obuhvata tretman u trajanju od 120 minuta i čine ga

opuštajuća masažu na samom početku tretmana, kupka sa ekstraktom

Olivina, piling sa roze peskom i masaža dragim kamanjem.

Prefinjeni piling sa kvarcom i roze peskom će vas transportovati na peščane obale Floride, a uz božanstvenu brazilsko-afričku masažu uljem sa ekstraktom organskog morskog zlata i masažu dragim kamenjem će podići vašu energiju i doprineti da postignete harmoniju tela i duha.


Inspirisan morskom liteterapijom i moćima morskih dragih kamenja, umor i stres nestaju, telo i um se potpuno dopunjavaju pozitivnom energijom i revitalizuju.
 

AKTIVNI SASTOJCI:

Energizujuća prefinjena alga Tetraselmis Suecica , vodeni ekstrakt bogat biodostupnim zlatom stimuliše ćelijski metabolizam i energizuje telo

Ekstrakt Olivina osvežava i revitalizuje

Roze pesak doprinosi mehaničkoj eksfolijaciji

Beli kvarc oslobađa stresa

Ulje palminog oranšića prehranjuje kožu, čine je sjajnom i elastičnom

Suncokretovo ulje hrani, čini kožu mekšom i glatkom, ojačavajući njenu zaštitnu barijeru

Gorski kristali utiču na podizanje celokupne energije tela

OSETITE SNAGU ATLANTSKOG OKEANA, DOSTIGNITE POTPUNU HARMONIJU TELA I DUHA, REVITALIZUJTE SVOJE TELO THALGO KRISTALOTERAPIJSKIM RITUALOM.

Najnovije vesti