Klapp Aparat za mezoterapiju bez igle

HC3 SKINSHOOTER – Mezoterapija bez igle – Super e-porator

  • Koristi inovativnu Super-e-poraciju koja se zove mezo-elektroporacija, poslednja e-osmoza tehnologija i kompaktni pištolj. Aktivni sastojci su tačno i bezbolno ubrizgani u kožu – za vidljivo smanjenje starenja kože, opuštanje, crvenilo, nedostatak hidratacije, nepravilnosti.
  • Otvara akvaporin- glavni kanal za unutrašnju i spoljašnju hidrataciju ćelija - koristeći super-e-poraciju i tehniku e-osmoze i transportuje aktivne sastojke u kožu. Proaktivni sastojci mogu da se transponuju direktno u kožu i da se oslobađaju tamo gde su najpotrebniji.

Direktan uticaj na kožu, instant podrška absorpciji kože, bezbolno ubrizgavanje otvara prostor u lipidnom sloju ćelije kroz koju prodire serum sa aktivnim sastojcima.

Pozitivna struja potiskuje molekule aktivne supstance u kožu dok istovremeno neutralni molekuli prodiru u kožu.

Rezultati:

· Prosvetljuje kožu, protiv pega, redukuje bore, redukuje grubu kožu sa proširenim porama i nepravilnostima, hidrira u dubljim slojevima kože.

Benefiti:

· Sigurni, brzi i vidljivi rezultati, efikasni i dugotrajno dejstvo, bez neželjenih efekata, jednostavan tretman, jednostavan i lak za upotrebu.

Svojstva:

· Skinshooting, bez igle, ciljana infiltracija proaktivnih aktivnih sastojaka.

  • Plus super-e-poracija

· Prenos visoko energetske krvne plazme direktno u kožu

  • Brza i efikasna absorpcija
  • Podržava metabolizam kože

· Poboljšanje elastičnosti kože

· Za lepu, zategnutu i glatku kožu bez mane.

Najnovije vesti