iPulse 5.1 aparat

THALGO iPULSE 5.1

Thalgo iPulse 5.1 je jedinstvena patentirana tehnologija koja menja 5 aparata u jednom.

Ovaj aparat je aparat od vitalnog značaja za preoblikovanje figure. i Pulse 5.1. je jedini aparat koji istovremeno topi masne naslage,uklanja celuluit bilo kog tipa ili stadijuma, vrši limfnu drenažu,stimuliše vensku cirkulaciju i mikrocirkulaciju tkiva čime se dobija i bolja oksigenacija tkiva.

Samim tim se i poboljšava izgled i kvalitet kože posebno sa aspekta zatezanja opuštene koze, a obzirom da stimuliše mišiće dovodi i do znatnog poboljšanja mišićnog tonusa.Aparat generalno dovodi do preoblikovanja figure ali postoje i opcije da lokalno tretiranje određenih regija gde su problemi uporni i teži za rešavanje.i Pulse 5.1 aparat može da izoluje određene funkcije pa se time bolje prilagođava potrebama klijenata, čak i onih za posebnim zahtevima.

Sam rad se zasniva na proceni stanja i želji klijenta za određenim rezultatom koji se utvrđuje na besplatnim konsultacijama, a zatim se pravi individualan program samo za tog klijenta.

Prednost ovog aparata je to što se njime tretira velika površina tela, a ne samo lokalizovana regija i time se obezbeđuje brzo dobijanje maksimalnih rezultata, a to se posebno povoljno odražava na vaš budžet.

Neuporediva prednost u odnosu na druge aparate je što se samo sa Ipulse 5.1 aparatom postižu nakon svega nekoliko tretmana vidljivi rezultati do kojig možete doći tek nakon nekoliko meseci i to kombinacijom više aparata,rigoroznom dijetom i obaveznim vežbanjem.

Posebna prednost iPulse 5.1 aparata je što su rezultati daleko dugotrajniji jer telo nauči ponovo da funkcioniše na zdrav i pravilan način,limfotok i venska cirkulacija funkcionisu bez zastoja, poboljšana je oksigenacija a depoi masnih naslaga ispražnjeni.

Najveći rezultat u pogledu efikasnosti je na misićnom tonusu posebno kod klijenata koji su inače bili neaktivni, sada mogu da osete u vidu upale mišića aktivaciju onih grupa mišića do kojih dolazite samo napornim vežbanjem.

Jako vidljiv rezultat se postiže u pogledu eliminacije celulita i izgleda pomorandžine kore, kao i tonusu kože koja je znatno zategnutija i elastičnija.

Ovim se izbegava da koža visi kao posledica mršavljenja koja se inače dešava nakon drugih sliming programa.

Tretman je potpuno bezbolan i komforan i radi se 2 x nedeljno.

Preporuka je da se radi serija 7 do 12 tretmana za postizanje rezultata.

Najnovije vesti