Imetric aparat

Thalgo Imetric - profesionalna DIJAGNOSTIKA kože za samo 10 minuta

Da li znate u kakvom stanju je vaša koža?

Profesionalna analiza stanja kože lica i tela obezbeđena je nakon kompletnog pregleda vaše kože Imetric aparatom.

Zahvaljujući specifičnom algoritmu aparata dijagnostikuje se stanje i potrebe kože lica i tela, i definišu sve karakteristike, posebne zone kao i dermatološki problemi koji nisu vidljivi golim okom, a na osnovu kojih se mogu preporučiti potrebni tretmani i proizvodi.

Time se olakšava postupak definisanja potreba svakodnevne kućne nege kao i neophodnih tretmana.

Dobro poznavanje kože daje Vam mogućnost da definišete Vašu rutinu nege i vidljivo poboljšate kvalitet i izgled kože iz dana u dan.

Putema aparata precizno se vrši analiza 10 različitih karakteristika kože . Možete analizirati pigmentaciju, teksturu, sjaj, različite dermatološke probleme, nivo hidratacije, stepen celulita merenjem temperature kože u svim područjima sklonim celulitu, i definisanje načina za zdravu negu i otkalanjenje svih problema.

Prošite ponudu svog salona Imetric aparataom za dijagnostikovanje stanja i potreba lica i tela i pružite klijentima najbolje.

Dijagnostika vašeg lica:

*tip kože

*nivo hidratacije

*tesktura kože

*veličina pora

*blistavost lica

*crvenilo

*pigmentacija

*starost bora

*zategnutost kože

Dijagnostika vašeg tela:

*morfologija i vrsta celulita

Sephora lek koja je jedini distributer u Srbiji za Thalgo, Ella Bache I Klapp kozmetiku i poseduje sve međunarodno priznate sertifikate koje dodeljuje nakon obuka za proizvode/tretmane kojim želite da obogatite svoj salon ili spa centar.

Kontaktirajte nas još danas i pridružite se našoj porodici. +381.11.344.1057

Najnovije vesti