Ibeauty aparat

Recite zbogom dehidriranoj, suvoj i umornoj koži lica zauvek!

Thalgo IBEAUTY aparat nove generacije za odmah vidljive rezultate: Koža je GLATKA, HIDRIRANA I ZDRAVIJA.

Rezultati su zadivljujući, ten je blistav i sjajan, koža je podignuta, a lice podmlađeno posle prvog tretmana.

Thalgo IBeauty uređaj nove generacije, kombinuje tri inovativne, dokazane, neinvazivne, neagresivne i totalno bezbedne tehnologije,pružajući odmah vidljive rezultate.

Dubinski potpuno očišćena koža - Ovaj ekspresan i izuzetno efektivan tretman je perfektno rešenje za dostizanje duboke, rebalansirajuće čistoće tena. Idealna kombinacija cinka i salicilne kiseline, namenjena specijalno za upotrebu sa IBEAUTY vibrirajućom sondom i ultrazvučnom špatulom. Koža je zdravija, svetlija i potpuno očišćena od svih nečistoća već nakon prvog tretmana. Može se dodati bilo kom Thalgovom tretmanu lica radi dostizanja zdravijeg i svežijeg tena.

Dubinski hidrirana koža - Tretman Ibeauty aparatom posebno je namenjen dehidriranoj i umornoj koži lica. Nakon tretmana čišćenja, koži su skinute izumrle ćelije sa vibrirajućom sondom, a tretman se nastavlja sa preparatom za hidrataciju koji se uz pomoć IBEAUTY ultrazvučne špatule, drenažom, infuzijom i stimulacijom implementira hidrantni preparat duboko u kožu dajući izvanredne rezultate. Koža je sveža, sjajna i intenzivno hidrirana već nakon prvog tretmana.

Podmlađena i jedra koža svežeg tena - Anti-age tretman lica je namenjen svima koji žele da prkose vremenu i podmlade kožu. Nakon tretmana čišćenja, koža je ispilingovana, skinute su izumrle ćelije sa vibrirajućom sondom. Nakon toga se aplikuje hijaluronska kiselina sa istovremenim korišćenjem IBEAUTY tripolarne radio-frekventivne sonde koja vraća punoću kože i učvršćuje je. Rezultati su zadivljujući, ten je blistav i sjajan, koža je podignuta, a lice podmlađeno posle prvog tretmana. Može se dodati bilo kom Thalgovom tretmanu lica radi dostizanja zdravijeg i svežijeg tena.

Najnovije vesti