Ibeauty aparat

Thalgo I BEAUTY je uređaj nove generacije koji kombinuje tri inovativne, dokazane, neinvazivne, neagresivne i totalno bezbedne tehnologije dajući odmah vidljive rezultate na licu:

  • Vibrirajuca sonda – skida izumrli sloj kože i čisti

  • Ultrazvučna sonda – vrši drenažu, infuziju i stimulaciju

  • Tripolarna radio-frekventivna sonda – regeneriše i čini kožu jedrom

I BEAUTY tretman - Oživljavanje čistoće

Ovaj ekspresan i izuzetno efektivan tretman je perfektno rešenje za dostizanje duboke, rebalansirajuće čistoće tena. Idealna kombinacija cinka i salicilne kiseline, namenjena specijalno za upotrebu sa I BEAUTY vibrirajućom sondom i ultrazvučnom sondom. Koža je zdravija, svetlija i potpuno očišćena od svih nečistoća već nakon prvog tretmana. (Može se dodati bilo kom Thalgovom tretmanu lica radi dostizanja zdravijeg i svežijeg tena.)

I BEAUTY tretman - Korekcija hidratacije

Tretman namenjen dehidriranoj i umornoj koži lica. Nakon tretmana čišćenja, koži su skinute izumrle ćelije sa vibrirajućom sondom, a tretman se nastavlja sa preparatom za hidrataciju koji se uz pomoć I BEAUTY ultrazvučne sonde, drenažom, infuzijom i stimulacijom ubacuje duboko u kožu dajući izvanredne rezultate. Koža je sveža, sjajna i intenzivno hidrirana već nakon prvog tretmana.

I BEAUTY tretman - Aktivacija mladosti

Anti-age tretman lica je namenjen svima koji žele da prkose vremenu i podmlade kožu. Nakon tretmana čišćenja, koža je ispilingovana, skinute su izumrle ćelije sa vibrirajućom sondom. Nakon toga se aplikuje hijaluronska kiselina sa istovremenim korišćenjem I BEAUTY tripolarne radio-frekventivne sonde koja vraća punoću kože i učvršćuje je. Rezultati su zadivljujući, ten je blistav i sjajan, koža je podignuta, a lice podmlađeno posle prvog tretmana. (Može se dodati bilo kom Thalgovom tretmanu lica radi dostizanja zdravijeg i svežijeg tena.)

Najnovije vesti