Body Palp

BODY PALP NOVO 2018

Thalgo masina za celulit I oblikovanje

Dizajn i Ergonomija

• 2 vakum rucice (savršeno produženje ruke) koje se prilagođavaju svim oblastima koje treba tretirati: Veličina BODI PALP L: koristi se na celom telu osim u malim oblastima

BODI PALP veličina M: koristi se za preciziranje zglobova, kolena i svih područja u kojima se veliki držač ne može koristiti

• Prilagođavanje podesivog intenziteta podizanjem i spuštanjem klipa

GUBLJENJE CELLULITA

ZATEZANJE

IZGUBLJENI CENTIMETRI

TEHNICKI DEO:

Počnite Body Palp tehniku tako što ćete naneti Sliming masaž koncentrat na deo tela koji ćete raditi, počnite sa regijom koja je osetljiva tako da upoznate klijenta sa Body Palpom. Ako je stomaki bokovi prva regija koju ste odabrali, nastavite senzitivan deo nemojte ostati na jednom mestu nego stalno radite pokrete.

Počnite sa 2 stiskanja Body palpa kako bi navikli klijenta na osećaj i videli kako klijentu prija. Klijent ne sme da ima osećaj bola. Jednom kada ste uradili pritisak body palpom, jedna ruka je na uredjaju a druga zateže kožu i pokazuje putanju, kako bi tretman bio što prijatniji. Zatim pokrete pratite, ni prebrzo ni previše sporo.

Pokreti

1. Zagrevanje

Izvodi se sa rukom, njegov cilj je da stupi u kontakt s telom i stimuliše kožu na površini prilikom primene koncentrata za masažu mrsavljenja.

2. Hiperemija pomicanja pokreta

Ovi dugotrajni ponovljeni pomjeranja sa BODI PALP-om stimulišu i oksigenaciju kože kako bi podstakli razmenu i poboljšali dimljenje celulita.

3. Pokreti fibrolize

BODI PALP, kao precizni radar, radi u pokretima kružnim, omekšava strukture kože i oslobađa toksine brzim pokretima.

4. Toning

Kružna mehanička stimulacija energiše vlakna.

5. Specifični pokreti

Zbog toga što su neke oblasti različite (male / uske, krhke ili naročito važne), njihov tretman podrazumeva specifične pokrete sa zapanjujućim rezultatima.

Održavanje

• Pre i posle svakog tretmana:

Dezinfikujte i uklonite oznake masti iz stakla s čišćom za brisanje.

• Jednom svake dve nedelje:

Razblažite tokom redovne upotrebe.

1. Pričvrstite alatku za demontažu unutar uređaja BODI PALP, držite stakleni element jedne strane i izvadite sa drugom rukom pomoću alata.

2. Dezinfikujte i uklonite oznake masti iz stakla. Odvrnite donji deo pumpe i ispuštajte ga preko noći u 70 ° alkoholnom rastvoru.

3. Kada ponovo sklopite, pravilno zategnite BODI PALP pomoću alata za montažu i demontažu. Proverite stezanje i testirajte kvalitet pritiska na vašoj ruci tako što ćete malo pumpati.

Najnovije vesti