Body Palp

Patentirani Body Palp (instrumental lift & roll tehnologija), ekskluzivan za Thalgo, predstavlja izvanredan novi konceptni alat koji karakteriše ergonomski oblik za udobnost terapeuta sa kalibriranom pumpom za podesivu efikasnost.

O efikasnosti rezultata tretmana sa Body Palp-om govori podatak da 20 sekundi tretmana sa Body Palp-om jednak je dvominutnoj ručnoj mehaničkoj masaži. Studije su pokazale vidljive rezultate nakon samo jednog tretmana.

Nakon pilinga ili dvostruke maske sa toplim/hladnim efektom sledi masaža tela sa Body Palp-om koji sa funkcijom poboljšavanja i vidljivo preoblikovanja siluete tela, čvrstine i tonusa kože.

Body Palp dolazi u dve dimenzij, M i L odnosno 2 vakum ručice kao tzv. savršeno produženje ruke terapeuta , koje se prilagođavaju svim oblastima koje treba tretirati. Veličina Body Palp L koristi se za tretiranje cele površine tela, osim za izrazito male oblasti

Body Palp u veličini M koristi se za preciziranje zglobova, kolena i svih područja u kojima se veliki držač ne može koristiti.

Gubljenje celulita, zatezanje i potpuna relaksacija tela uz izgubljene centrimetre u obimu rezulat su delovanja BODY PALP-a.

Razvijeni, patentirani i testirani u Francuskoj, BODY PALP je kao i svi proizvodi i uređaji iz porodice Thalgo, podvrgnut rigoroznom testiranju.

Nakon šest tretmana usledili su sledeći rezultati klijenata:

- 3 cm smanjenja obima u bokovima

- 33% smanjenje dubine celulita

- 87% push-up efekat

- 100% čvrstoća kože

Saveti za kozmetičare

Počnite Body Palp tretman tako što ćete naneti Sliming masage koncentrat na deo tela koji ćete raditi, počnite sa regijom koja je osetljiva tako da upoznate klijenta sa Body Palpom. Ako su stomak i bokovi prva regija koju ste odabrali, nastavite kasnije ka osetljivim delovima, vodeći računa da ne ostajete na jednom mestu već se trudite da su vakum ručice konstantno u pokretu.

Počnite sa 2 stiskanja Body palpa kako bi navikli klijenta na osećaj i videli kako i šta klijentu prija. Klijent ne sme da ima osećaj bola. Jednom kada ste uradili pritisak body palpom, jedna ruka je na uredjaju, a druga zateže kožu i pokazuje putanju, kako bi tretman bio što prijatniji. Zatim pokrete možete ponavljati, ni prebrzo ni previše sporo.

Kostimo se različitim pokretima koji su ključni za uspešan i prijatan tretman:

1. Zagrevanje

Izvodi se sa rukom, njegov cilj je da stupi u kontakt s telom i stimuliše kožu na površini prilikom primene koncentrata za masažu mrsavljenja.

2. Hiperemija pomicanja pokreta

Ovi dugotrajni ponovljeni pomjeranja sa BODI PALP-om stimulišu i oksigenaciju kože kako bi podstakli razmenu i poboljšali dimljenje celulita.

3. Pokreti fibrolize

Body Palp, kao precizni radar, radi u pokretima kružnim, omekšava strukture kože i oslobađa toksine brzim pokretima.

4. Toning

Kružna mehanička stimulacija energiše vlakna.

5. Specifični pokreti

Zbog toga što su neke oblasti različite (male / uske, krhke ili naročito važne), njihov tretman podrazumeva specifične pokrete sa zapanjujućim rezultatima.

Održavanje aparata

Pre i posle svakog tretmana:

Dezinfikujte i uklonite oznake masti iz stakla s čišćom za brisanje.

Jednom svake dve nedelje:

Razblažite tokom redovne upotrebe.

1. Pričvrstite alatku za demontažu unutar uređaja Body Palp, držite stakleni element jedne strane i izvadite sa drugom rukom pomoću alata.

2. Dezinfikujte i uklonite oznake masti iz stakla. Odvrnite donji deo pumpe i ispuštajte ga preko noći u 70 ° alkoholnom rastvoru.

3. Kada ponovo sklopite, pravilno zategnite Body Palp pomoću alata za montažu i demontažu. Proverite stezanje i testirajte kvalitet pritiska na vašoj ruci tako što ćete malo pumpati.

"PORUČUJU IZ THALGA USA"

"Istraživali smo i bili u potrazi za tretmanom i tehnologijom koja bi činila kombinaciju prednosti ručnog tretmana sa efikasnošću uređaja. Tehnologija koja se nalazi iza "Body Palp" uređaja zaista se razlikuje od svih aparata na tržištu USA i otvara ogromno polje mogućnosti za sve spa centre, odmarališta i sam rad terapeuta,"objašnjava Christophe Justens, predsednik Thalgo USA. Kada možemo ponuditi nešto što daje neposredne rezultate uz minimalne investicije, to je pravi pogodan".

Na osnovu podataka dobijenih tesitaranjem, smatramo da Thalgo Body Sculpt tretman sa Bodi Palp-om predstavlja savršen alat za terapeutsku masažu jer nudi mogućnost da bezbedno i brzo promenite izgled kože ručno, sa efikasnim rezultatima. Tako smo uzbuđeni da podelimo ovo sa našim klijentima."

Kontaktirajte nas i saznajte više o tretmanu Body SCULP sa Body Palp-om i pružite svojim klijentima usluge najvišeg stepena kvaliteta.

+381.11.344.1057
Hadži Đerina 27
11000 Beograd
Srbija
office@sephoralek.rs

Najnovije vesti